WE ARE EXPOOST

3 juni t/m 7 juni 2020

Suppoosten van Expoost tonen hun eigen werk

De eerste expositie van dit jaar was een expositie van werk van de eigen suppoosten. Helaas moesten we meteen na de feestelijke opening medio maart de deuren alweer sluiten. Het werk is inmiddels in de etalages te zien geweest, en zal nog 5 dagen, van woensdag 3 juni t/m zondag 7 juni, te zien zijn in de zalen. Geen mogelijkheid om langs te komen? Expoost-medewerker Bert Loggen heeft een korte overzichtsvideo gemaakt van de expositie in de fraaie Expoostzalen. Dus ook vanuit uw huiskamer kunt u het werk van onze exposanten bewonderen.

Beschrijving van de expo:
Suppoosten die zelf exposeren? Dat kan alleen maar in Pop-up museum Expoost. En natuurlijk ook alleen maar omdat hun werk zeer de moeite waard is. Veel suppoosten van Expoost zijn namelijk zelf beeldend kunstenaar. Professioneel of amateur, maar het resultaat is altijd werk dat gezien mag worden. En dat kan nu dus tijdens de eerste expo van de derde jaargang van Pop-up museum Expoost.
Van 13 maart t/m 5 april kunt u onder de titel WE ARE EXPOOST het werk bewonderen van 11 suppoosten van Expoost: Henk Drost, Helma van Kleinwee, Bert Loggen, Astrid Rood, Guido Léon Schoutsen, Margo Schoutsen, Dime Spijkerman, Sylvia Thor, Els Vlaar, Edith Waardijk en Wim Zwijsen. En het is zeer divers werk. Niet alleen in de gebruikte technieken die variëren van fotografie tot aquarel en van acrylverf tot houtskooltekening, maar ook in de onderwerpkeuze. Er zijn stillevens en vergezichten en groepsportretten worden afgewisseld met schilderijen van koeien en foto’s van bloemen.